Gedragsbeïnvloeding


Is de kwaliteit van uw gescheiden ingezameld PMD-verpakkingsafval onvoldoende? Wilt u deze verbeteren door middel van gedragsbeïnvloeding? Wilt u de haalbaarheid van uw idee onderzoeken? Dan is het project Gedragsbeinvloeding voor betere afvalscheiding iets voor u.

Wat bieden we?

Het project Gedragsbeïnvloeding voor betere afvalscheiding is onderdeel van het programma ‘Voorkom en recycle PMD-verpakkingsafval van bedrijven’. Rijkswaterstaat helpt u graag met de ontwikkeling van een pakket gedragsmaatregelen voor een bepaalde doelgroep. Deze doelgroep is doorslaggevend bij het bereiken van een goede kwaliteit PMD-verpakkingsafval. U ontvangt een vergoeding van maximaal €30.000 excl. btw waarmee u een pakket aan gedragsmaatregelen kunt opstellen.

Wie zoeken we?

We zoeken bedrijven of organisaties die de kwaliteit van hun PMD-verpakkingsafval willen verbeteren. U heeft hier al ideeën over, maar loopt in de praktijk tegen belemmeringen aan. U wilt het gedrag van bijvoorbeeld medewerkers of bezoekers positief beïnvloeden, maar u weet nog niet hoe. U bent in staat om in de eerste helft van 2019 hier tijd aan te besteden. Ook bent u bereid om als voorbeeld te dienen voor andere bedrijven en wilt u graag uw ervaringen delen met anderen.

Meedoen?

Heeft u belangstelling om mee te doen aan dit project, kijk dan op de aanmeldpagina.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met een van de contactpersonen: Henk Dillingh, Martijn van Rijn of Wijnand Kooring via PMDbedrijfsafval@rws.nl.


Plastic weggooien